Perus säännöt

Siirry alas

Perus säännöt

Viesti kirjoittaja Muggshotter lähetetty La Huhti 24, 2010 6:28 am

Njoo, jokaisella (tulevalla) menestyvällä foorumilla on ihan säännöt. Voi kyllä. Ihan vain meidän kaikkien iloksi.

#1: Kiroilu ei ole sallittu
Tai no, tietenkin jos heittää yhden vaivihkaa kerran kuukaudessa, niin tietenkin tuollaisen pystyy sulattamaan. Mutta jos niitä vilahtaa joka toinen viesti, on Piko Piko Hammerin tälli oleva teidän (aka varoituksia -> viimeinen varoitus -> bännit).#2: Spämmi, eli "turhien viestien (liukuhihna) tuotanto" on pannassa
Tällainen turha ajan-viete antaa sinusta vain typeryksen kuvan. Aiheitten luominen ja sitten aloitusviestin liittyessä ei-mihinkään luokitellaan spämmiksi. Turhista viesteistä ei pidä kukaan.

#3: Ei kaksois-viestejä kiitos
Eli toisin sanoen oman viestin lähettäminen oman viestin perään. Sitä kutsutaan kaksois -tai "double postiksi" mikäli kaksi viimeisintä viestiä ovat sinun lähettämiä. Tietäkseni viestejä voi ihan muokata.
Mutta mikäli viimeisestä mahdollisesta omasta viestistä on jo rutkasti aikaa (sanotaan vaikka seitsemän päivää), sinulla on vapaat kädet yrittää herättää aihe henkiin.

#4: t@lla1n3n k13li p0is
Nyt ollaan keskustelu palstoilla, ei puhelimen ääressä joka sallii 160 kirjainmerkkiä tekstiviesteihin, jolloin moiset "emt" -lyhenteet ovat lähes pakollisia. Viestin kirjoittamisen aikana kannattaa hieman kirjoitus asuun panostaa. Näin muutkin ymmärtävät sinua ja saat fiksun maineen.

#5: Tahallinen, suora loukkaaminen on evätty
Tämän nyt pitäisi olla selvä kuin puhdas valkoinen paita. Kaikkia ei voi miellyttää, hyväksy se. Fanipoju -rageen ei tarvitse turvautua. "No vittu haista paska senkin osaamaton tomppeli" voisi olla yksi esimerkki. Tähän ei siis turvauduta, ja jos turvaudutaan, tyydymme ensin varoituksiin (tai ainakin vihjaaviin sellaisiin)...

Myöskin, henkilö kohtaiset riidat kannattaa mieluiten ratkoa joko yksityisviesteillä tai mielummin vaikka kasvotusten.

Ja ellen aivan väärin erehdy, jostain napista (jokaisessa) viestistä lähtee ilmoitus ylläpitäjille, eli jos viesti oli aikamoisen loukkaava niin sitä kannattaa painaa. Pitäisi olla jokin "Report Bad Post", mutta Adminina en pysty näkemään sitä.

#6:Allekirjoitusten kuvat
Allekirjoitus on vapaaehtoinen, ehkä pieni erikiva juttu minkä voi liittää jokaisen viestisi loppuun.
(Klikkaa spoileri tagia mikäli tarvitset ohjeet niitten aktivoimiseen
Juonipaljastus:
- Aseta ensin allekirjoitukset päälle -
1) Käyttäjä tiedot -> Valinnat
2) Liitä aina allekirjoitus -> Kyllä

- Allekirjoituksen säätäminen -
Pysy edelleen käyttäjätiedoissa.
1) Allekirjoitus
2) Kaikki foorumin viesteihin käyvät "foorumi koodit" kuva-linkkejä myöten toimivat allekirjoituksissakin. Ne nyt vain eivät satu näkymään siellä, eli kahdelle ikkunalle vain esille jos luntata tarvitsee.
)

Jotta viestien ulkoasu pysyisi siedettävänä, kuvien suhteet pitää olla 500x(leveys)200(korkeus) taikka kuva poistetaan. Siinä on raja, koittakaa pysyä niitten sisällä niin ei tarvitse turvautua mihinkään.

#7: Pidä hauskaa!
Ennen kaikkea yhteisössä viihtyy jos osaa itse luoda tietynlaista "luokkahenkeä". Me emme ole samalle luokalle pakolla purkitettuja oppilaita vaan ihmisiä joilla on samoja mielenkiinnon suuntautumisia, luulisi nyt ainakin mukavaa olla sellaisten ihmisten kanssa joitten kanssa on mukava jutella. Rolling Eyes
... ja aivan tosissaan ei kaikkea tarvitse ottaa.

Näitten sääntöjen noudattaminen takaa meille kaikille mukavat olosuhteet keskusteluja varten.
Jos näitä sääntöjä rikotaan (jatkuvasti), saa ylläpitokin rikkoa jotain. Nimittäin avoimet ovet.

~Muggshotter


Viimeinen muokkaaja, Muggshotter pvm Su Kesä 06, 2010 9:25 pm, muokattu 2 kertaa
Muggshotter
Muggshotter
Kisan Ylläpitäjä
Kisan Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 285
Sega Maileja : 340
Join date : 23.04.2010
Paikkakunta : Kerava

https://www.youtube.com/Muggshotter

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa